Alle kan være lykkelige !


Alle kan være lykkelige !

 

Man lærer gennem sin opvækst at tænke i bestemte baner 2+2 = 4. Når man bliver ældre, finder man ud af at se tingene fra forskellige vinkler, og at 2+2 ikke altid er 4.

Bogen «Think and grow rich» af den amerikanske forfatter Napoleon Hill er revolutionerende i sin tanke. Den beskriver, hvordan man kan ændre sin fremtid blot ved at være stærk i tanke og sind. Den har ændret min måde at se verden på markant.

Da jeg læste bogen var jeg Key Accaunt Manager for en stor international virksomhed i Danmark. Jeg begyndte efterfølgende at analysere på, hvordan jeg fik min succes. Jeg tænkte på mit mål, og så på mig selv med en følelse af, at jeg allerede nået det. Jeg fandt lige pludselig ud af, hvorfor nogle mennesker får succes, og andre med den samme baggrund ikke gør. Forskellen ligger alene i tankegangen!

De fleste identificerer sig med deres arbejde. Men at have et godt job betyder ikke nødvendigvis,  at man er lykkelig.Det er bevist at succesfulde mennesker ikke altid er lykkelige, men lykkelige mennesker er oftest succesfulde jf. artiklen «Lykkelige mennesker får succes» fra Berlingske, april 2015.

Her i Danmark vokser vi op med janteloven og bevidstheden om, at skulle arbejde for at opnå noget. 90% af befolkningen ved ikke præcist, hvad de vil, og registrerer ikke, hvad de føler! Forklaringen er, at de ikke tror på sig selv og har det godt nok med at blive styret af andre.

Mit eget personlige ønske om at få et job med en firmabil var ikke 100%, hvad jeg ville. Jeg tænkte på at få et godt job på kontoret; men efter min første tur til Indien vidste jeg, at jeg KUNNE og SKULLE ændre mit liv. Så jeg skrev følgende plan:

  • at jeg ville hjælpe andre mennesker med at finde deres lykke
  • at jeg ville være selvstændig
  • at jeg selv ville bestemme over min tid og mine opgaver
  • at jeg ville have en dejlig kæreste og
  • at jeg ønskede mig en hvid AUDI.

I løbet af 2 år blev alle mine ønsker opfyldt!

Med den erfaring vil jeg påstå, at alle mennesker kan være lykkelige, og leve deres drømmeliv.

Hvis der mangler noget i dit liv, kunne du starte med at stille enkelte spørgsmål til dig selv:

  • HVAD gør dig lykkelig?
  • Hvad ER lykke for dig?
  • Hvad vil du OPNÅ med dit liv?
  • Har du et skriftlig MÅL?
  • Er du systematisk?

Et nej er ikke bare et nej.  Der findes en anden vej til målet, og nogle gange er det endda en bedre vej, end den man lige så i starten. Derfor er et nej en ny mulighed, en ny udfordring.

Få 15 minutters gratis introsamtale med mig på Skype eller telefon 

 

 

 

Skriv et svar