ARRANGEMENTER

 

arrangementer

 I samarbejde med Lars Gregersen, LGWhisky

 

Et arrangement for virksomheder og personaleforeninger 


Arrangement “Vær lykkelig på dit arbejde” sammen med smagning af whisky eller rom

En kombination af gode råd om hvordan du bliver mere lykkelig på dit arbejde ved Lykkeekspert Nathalie Dahl og historier om og smagning af forskellige whisky eller rom ved Lars Gregersen fra LG Whisky. 

At være succesfuld betyder ikke altid at være lykkelig. Men det er bevist, at lykkelige mennesker oftere får mere succes og skaber en fantastisk positiv stemning på jobbet.

Nathalies del af arrangementet handler om, hvordan de helt små banale ting kan blive til stabile holdepunkter i dagligdagen, så lykken og et positivt liv bliver helt naturligt på jeres arbejdsplads.

Arrangementet tilpasses til jeres ønsker og behov. (Det gælder antal af genstande og kan der smages whisky i stedet for rom.)

Hvis din virksomhed vil invitere mig til at holde foredrag, kan I vælge mellem forskellige foredrag  HER

Læs mine artikler i danske medier HER

 

 

Et arrangement for erhvervskvinder  


Arrangement “Løft din udstråling” – sammen med rom smagning

En kombination af gode råd om hvordan du giver din udstråling et løft ved Lykkeekspert Nathalie Dahl og historier om og smagning af forskellige rom ved Lars Gregersen, LG Whisky. 

Udstråling er en de få ting, som man lægger mærke til ved det første blik, og det er en væsentlig del af menneskets skønhed. Kvinder med udstråling virker mere interessante for andre og mere tiltrækkende på det modsatte køn.

Denne arrangement er et sammenarbejde mellem to profesionelle i hver sit område. Det er for at understrege at indslagene om udstrålingen ikke kommer til at handle om alkohol på nogen måde. 

Arrangementet tilpasses til jeres ønsker og behov. (Det gælder antal af genstande og kan der smages whisky i stedet for rom. Lars kan anbefale flere whisky, som passer bedst til kvinder.)

Hvis din virksomhed vil invitere mig til at holde foredrag, kan I vælge mellem forskellige foredrag HER

Læs mine artikler i danske medier HER

Væg pakken, som bedst passer til jeres selskab HER

 

Ring på 23 23 99 77 til nærmere aftale

eller kontakt mig her