Foredrag

 

“Jeg har fulgt dit råd om at lægge alt det negative bag mig og vende mine tanker til alt det dejlige her i livet det har du hjulpet mig med. Dit foredrag gav mig de værktøjer der skulle til for at jeg kunne gøre det der var nødvendig for at få negative ud af mit liv. Jeg takker dig af hele mit Hjerte” 

 – Grethe Jørgensen, Haarby

Foredrag lykkeekspert lifecoach

Generelt (2 timer)


Foredrag: Det er aldrig for sent at blive lykkelig

Foredraget er for dig, som vil skabe din egen lykke og ikke ved, hvor du skal begynde.

Hvis du mærker efter helt nede i maven, føler du dig så lykkelig? Eller mærker du derimod fortvivlelse, sorg eller uvished? Alle fortjener lykke i deres liv, og det ér også muligt at opnå. De fleste tror dog desværre, at de først kan være rigtig lykkelige når de har opnået x, y eller z. Sagen er dog imidlertidig, at det er meget nemmere at nå sine mål, når man allerede er lykkelig. Årsagen til dette er, at energien flyder mere frit i en lykketilstand, man er mindre resultatorienteret og kan bedre nyde vejen dertil. Vidste du, at du kan få et mere positivt, spændende og meningsfuldt liv i løbet af 21-60 dage, hvis du får de helt rigtige værktøjer?I

I mit inspirerende foredrag “Det er aldrig for sent at blive lykkelig ” vil jeg dele mine erfaringer, viden og lykketips med dig samt besvare dine spørgsmål.

 

Læs min artikel i Alt for Damerne fra november 2015

Læs min artikel i Søndagsavisen fra december 2015

Foredrag: Om Loven om tiltrækning

Loven om tiltrækning – er en af de mest kraftfulde love i Universet. Den handler om, at ethvert menneske har evnen til at tiltrække det de mest fokuserer på og giver deres energi til.

På mit foredrag vil jeg lære dig hvordan du kan få dine ønsker opfyldt f.eks. tiltrække folk, nyt arbejde, ting, bedre vilkår m.m. ind i dit liv ved at fokusere og visualisere dit mål.

Jeg vil svare på dine spørgsmål efter foredraget.

 

Parforhold (2 timer)


Foredrag: Forbered dig på at møde den eneste ene

Foredraget er for dig, som vil blive mere afklaret til at finde din kærlighed 

Har du haft mange dates som mislykkedes? Tiltrækker du den forkerte type? Eller har du svært ved at være dig selv, når du skal finde kærligheden?

Du ved det allerede; der er mange dating-muligheder derude, og det er en jungle at finde rundt i, når du egentlig bare gerne vil møde den eneste ene. Ofte ender det med at blive en skuffelse, fordi du ikke har gjort det klart, hvad du egentlig er ude efter.

I mit spændende foredrag Forbered dig på at møde den eneste ene vil du høre om, hvordan du bliver mentalt klar til at møde din eneste ene eller genskabe kærligheden til din partner.

Efter foredraget vil der blive tid til spørgsmål.

 

Læs min artikel i Søndagsavisen fra Februar 2016

Foredrag: Få en fantastisk datingoplevelse

Du har måske været på en date med større eller mindre succes? Eller du er lidt tilbageholdende med at lave en date, fordi du er usikker på hvordan du skal gribe det an, måske fordi du tidligere har haft en uheldig oplevelse. Er du en af de 1,6 mio. danskere der ikke er i et parforhold?

Nu har du muligheden for at få Lykkeekspertens råd og vejledning til at netop DU får en succesfuld datingoplevelse. Nathalie Dahl, Lykkeekspert og Lifecoach, vil denne aften øse ud af sin viden og sine erfaringer, både egne og andres, på datingområdet, som kan være vejen til den store lykke og kærlighed.

Hvordan forbereder du dig bedst muligt? Har din påklædning noget at sige? Hvad skal du spørge om? Hvad med dit kropssprog? På foredraget «Få en fantastiskdating oplevelse» får du svar på dette og meget mere.

 

Læs min artikel i Søndagsavisen fra Marts 2016

 

Ring på 23 23 99 77 til nærmere aftale

“Jeg har flere gange hørt Life Coach Nathalie Dahl’s foredrag om ”Loven om tiltrækning”. Første gang overværede jeg foredraget, var det en øjenåbner for mig. Jeg var forundret over, hvor meget vi selv kan gøre, for at tiltrække det vi ønsker. Ca. et halv år senere fik jeg chancen for at høre Nathalie Dahl igen. Igen fremtryllede Nathalie et fantastisk foredrag. Jeg har lært, hvordan man visualiserer sine drømme/ønsker. Alt er muligt, så længe du selv tror på det. Hvordan man skal bruge alle de 5 sanser, når man visualiserer og hvor meget man skal være opmærksom på sine tanker og følelser. Jeg kan helt sikkert anbefale at komme til Nathalie’s foredrag og du vil helt sikket lære noget. Det er ikke sidste gang jeg tager til et af hendes foredrag”    

 – Jenny Røes Andersen, Odense

  Ring på 23 23 99 77 til nærmere aftale vedr. et arrangement på din adresse