Hvad andre siger om mig

 

“Dejligt at møde en kvinde, der med stor viden og indsigt formår at skabe forståelse for betydningen af tankers kraft og energi.  Nathalie viser vejen på en måde ,så du ender med at styre, fremfor at blive styret af dine tanker”

Susanne Pedersen
Sygeplejerske

”Ved at blive coachet af Nathalie har jeg fået en lang række værktøjer, som skulle hjælpe mig igennem de forhindringer, jeg slås med inde i mig selv. Jeg er nået langt med arbejdet med mit sind og de rigtige værktøjer, har givet mig troen på mig selv. Derudover har jeg arbejdet med motivation, visualisering succes og planlægning. Jeg anbefaler, at alle burde give sig selv denne mulighed.”

Lene Hindsgaul Nilsen
Social Media Manager at HANSENBERG

“Nathalie har åbnet mine øjne for at finde ressourcer i mig selv, redskaber som jeg ikke vidste jeg havde. Selv troede jeg at jeg var en ressourcestærk person, som var begavet med talegaver, intellekt og autoritet. Efter flere samtaler med Nathalie har jeg fundet en indre ro i mig selv, fået bearbejdet issues som jeg ikke selv anså som værende af vigtig betydning. Jeg kan kun give Nathalie mine stærkeste anbefalinger, for hendes overskud, hendes mådes at anvende værktøjer på som automatisk får en til at finde deres egne værktøjer og for den kærlighed hun har overfor det, at hjælpe andre mennesker med at finde deres egne værktøjer.”

Rene Faderholdt
Ejer af Faderholdt Service group

”Jeg takker dig af hele mit hjerte at du er til, takket være dig kan jeg sige at, jeg er lykkelig og meget rig du åbnede op for noget inde i mig som, har været gemt i mange år jeg takker for at jeg har været det igennem.”

Grethe Jørgensen
Artmoney kunstner og Forever forhandler

“Står du og mangler support i en vanskelig periode, kan jeg varmt anbefale dig at invitere Nathalie ind i dit liv. Med hendes åbne, positive sind og hendes optimistiske syn på livet evner hun at løfte dit humør. Hun får vendt negative tanker til igen at tro på at livet kun vil os det bedste.

Hun giver ærlig og kærlig sparring om alle tænkelige emner som stjæler din energi og som trænger til at blive bearbejdet. Med hendes ro og tro på Law of Attraction, evner hun at løfte energien og frembringe troen på, at der gemmer sig noget bedre bag den næste dør.

Hvad end du går og tumler med, kan jeg varmt anbefale Nathalie som sparringspartner.”

Lene Børsmose Ehrenreich
Sales Manager at Thors-Design

“Nathalie er en person, der på en følsom måde indtager rummet og forstår at kommunikere med alle tilhørerne. Der var god kontakt i rummet og en rar stemning. Nathalie præsenterede en ny måde at tænke livet og fremtiden med lykke som det eneste mål i livet. Vi var i godt selskab. Efter foredraget var der stor interesse for at tale med hende. Vi gik berigede hjem og kan kun anbefale andre klubber at tage imod tilbuddet.”

Rotary klub
Otterup, d.15/6/17

Jeg vil på det varmeste anbefale Nathalie som lifecoach, når livet er svært. Nathalie har været mig, en meget stor hjælp, da min søster døde. Den støtte Nathalie har givet mig og mine niecer går ud over det en anden person vil gøre.

Hun giver rigtige gode råd, støtte og opbakning, som der er til at forstå og finde mening med det hele, når der er kaos i en. Det takker jeg hende rigtig meget for.

Man er ikke et nummer, men bliver omgående en nær ven af hende uden vi har mødtes.

Hun er meget omsorgsfuld og oprigtig, og vil hjælpe en hele vejen derhen, hvor det føles rigtigt.

Mangler man en støtte i livet er Nathalie den støtte, man har brug for. Hun kommer endda hjem til en, det er fantastisk at være i hjemlige omgivelse, når vi skal mødes.

Susanne G.
Vil være anonym

“Jeg vil varmt anbefale coaching hos Nathalie til dig, som er klar til at forandre dit liv, fordi det bliver det!

Du kommer med dine problemer til hende og du går fra hende med nye tanker, ny tro på dig selv og ny livsstil. Nathalie vil ændre dit selvbilledet og dine tankemønstre. Hun vil give dig redskaber, som du kan bruge i hverdagen til selv at skabe det liv, som du ønsker.

Arbejdet med Nathalie var livsforandrende for mig. Jeg har altid kun drømt om at være den person, som jeg er nu. Jeg turde aldrig rigtigt at være mig selv. Nu er jeg fuld af kærlighed til mit liv, mig selv og de mennesker, som er omkring mig. Det er en uvurderlig gave, som jeg var lykkelig til at modtage fra Nathalie. 

Gå i gang med din livsrejse sammen med Nathalie og bliv overrasket, hvor fantastisk og stærk du egentlig er!”

Marina Skok

“At blive coachet af Nathalie har givet mig indsigt i potentialet og energien i de indre ressourcer som vi alle besidder – men som vi ikke altid er bevidste om. Jeg har haft stor glæde af Nathalie’s coaching og specielt øvelser med visualisering har været til stor gavn og frigivet meget mentalt overskud, så nu anvender jeg visualiseringen i det daglige da det er en meget effektivt måde at skabe klarhed og hjælper mig med at fokuserer på de mål jeg har.”

Mads Willum
Indehaver, Hydrofoss

“Nathalie er en fremragende coach, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har brugt hende i flere sammenhænge, og hendes råd og vejledninger virker. De har hjulpet mig til at ændre nogle ting, der har haft afgørende betydning for mig. Hun er meget klar og præcis, og så forstår hun, hvad man har brug for. Hun er imødekommende, professionel, god til at lytte og giver altid sin ærlige mening til kende.”

MF Alex Ahrendtsen