Nøglen til din lykke


Nøglen til din lykke

 

“Målet med ethvert menneskeliv er at være lykkelig.  Lykke er det mål, som er toppen for alle andre mål, som man har i livet   Deepak Chopra

Anturi life Coaching Nathalie Dahl Nøgle til lykken

Hemmeligheden på at være lykkelig er enkel.

 

Vær dig selv og hav et bevidst liv. Lyt til din intuition og gå efter det, der gør dig glad.

Og det er kun muligt, når du elsker og accepterer dig selv, som du er, og når du har indre ro. Det kan du opnå ved meditationer, som passer dig.

  Lykke =


Et bevidst liv + Accept + Taknemmelighed +

+ Selvkærlighed + Indre ro + Positiv tankegang +

+ Positiv omgivelse + Visualisering +

+ Medfølelse + at være givende

Og

– Fordomme – Angst – Negative oplevelser fra fortid.

 

 Hvordan kommer man frem til en startposition på vej til ens lykke?

 

  1. Prøv at være taknemmelig for noget eller nogen i dit liv. Taknemmelighed er absolut en basis. Læs mere om taknemmelighed i Alt for Damerne den 11. august 2016 og på hjemmesiden 
  1. Skab et godt forhold til dig selv. Husk at du fortjener det bedste. Læs mere om selvværd HER
  1. Find indre ro i din sjæl ved en meditation, som du har det godt med. (Det findes forskelige meditationer, og sport er også en meditation.) Styrk dit selvværd med enkelte og effektive teknikker  HER

 

Hvorfor er så mange ulykkelige mennesker?

Fordi mange er der, hvor de ikke skal være. I forkert job, i forkert parforhold osv. Årsagen til det er, at det er svært at finde ud af, hvad man rigtig gerne vil uden kærlighed til sig selv og indre ro.

 

Hvorfor så er det så svært at slippe fra gamle negative oplevelser?

Ego trives ved vores ulykke. Når du er lykkelig, forsvinder egoet.

Ego er alle dine oplevelser, som stadig giver dig smerter.

Jo mere tid og energi du giver til dit ego, jo mindre tid og energi har du til positive ting.

Løsningen er at live i nuet. Det kan du gøre, når du har bevidsthed i dit liv.

Du kan ikke slippe fortiden gennem tilgivelse, når du befinder dig med dine tanker i fortiden eller i fremtiden.

 

Her er et par tips:

Vil du være lykkelig, opfør dig og føl dig ligesom en lykkelig person. Find billedet af dig selv, da du var vildt forelsket og glad, og forestil dig, at du er den person lige nu. Prøv at smile. Føl dig selv, som du følte den gang. Og… du kommer til at føle dig lykkelig.. uden grund. Bare glad.

Underbevidsthed forstår ikke, at det sker i virkeligheden eller kun i din fantasi. Derfor kan du “hænge” dig selv på noget rigtig godt, du har oplevet tidligere og få de glade følelser frem, når du vil.

Menneskets hjerne ligner en computer, som kan omprogrammeres til noget mere positivt, og gamle unødvendige filer bør slettes en gang imellem for at give plads til ting, som man holder af.

 

Tinas historie

Tina er meget skuffet over sin mor og føler, at moren ikke har givet hende kærlighed. I mange år har skuffelsen fyldt rigtig meget i Tinas liv. “Filen” med forskellige oplevelser med mor skal bearbejdes og slettes. Tilgivelse i dette tilfalde er et idealt værktøj.

Tina har nedskrevet alle ting, som er dukket op i forbindelse med de negative oplevelser med hendes mor, og hun prøvede at finde medfølelse med moren og forståelse for hendes handlinger frem for at give hende skylden, som hun plejer at gøre. Tina kunne se, at moren gjorde det bedste, hun kunne, når man tog tiden og hendes muligheder samt hendes udvikling og erfaring i betragtning. Lige så snart det kommer på plads for Tina, kunne hun tilgive moren og på den måde fjerne negativiteten, som hun havde haft i sig i flere år.

Med denne “filsletning” gennem tilgivelsen har Tina frigivet masser af hendes energi og tid, som kan bruges på noget positivt og godt.

Tina blev mere glad og mere optimistisk samt klar til at åbne for andre gode ting, som var på vej i hendes liv, og som var umulige for hende pga. hendes negativitet.

 

Jeg ønsker, at du er lykkelig.

Skriv et svar