OM LYKKEEKSPERTEN NATHALIE DAHL

 Foto: Lykkeeksperten Nathalie Dahl , ANTURI , lykkeeksperten workshop

 

Hvem er lykkeeksperten Nathalie Dahl?


Jeg er født i Sibirien, og var et meget usikkert barn med absolut intet selvværd. Jeg blev mobbet i skolen, valgte den forkerte partner, og har levet efter devisen: “Du må gøre/leve/være som andre mener, er den rigtige måde”. Jeg flyttede til Danmark 28 år gammel med en datter på 8 år, og her fortsatte jeg i bund og grund med at leve på andres præmisser og agere ud fra de forefaldne muligheder.

Først da jeg begyndte at ændre min tankegang, fik jeg mit første gode job (som Key Account Manager i et stort internationalt firma, hvor jeg arbejdede i over 10 år), fandt den dejligste kæreste og nu hjælper jeg andre med mine ”lykke”-værktøjer. Folk der ligesom jeg har drømt om det perfekte liv, men ikke har troet på eller forstået, at det kan man opnå ved selv at gøre noget for det.

Jeg vil påstå, at det udelukkende er vores tanker, der sætter grænser for, hvad og hvor meget vi kan. Mental “fitness” er efter min mening vigtigere end fysisk.

Mit liv blev aldeles ændret, da jeg mistede min mor til sygdommen kræft i 2013. En veninde overtalte mig til at tage til Indien. Opholdet gav mig et helt nyt syn på tankernes kraft. Da jeg kom tilbage, havde jeg opnået en ny bevidsthed om, at livet var for kort til at arbejde med de ting, jeg ikke var særligt glad for. I stedet gik jeg ultimativt efter min drøm – startede på coach-uddannelse i hele min fritid, og blev efterfølgende certificeret som Lifecoach Master, NLP – Coach og Coach in Law of attraction. Jeg kalder mig selv for lykkeekspert, da mit fokus er at hjælpe andre til succes og lykke i gennem min coaching, – ligesom metoderne har hjulpet mig selv til et nyt og lykkebringende liv.

Jeg er en god inspirator for andre, og derfor elsker jeg at skrive artikler i den digitale udgave af Søndagsavisen, Alt for Damerne og Lokal Avisen Assens.

Mine 2 kommende bøger “Det er aldrig for sent at blive lykkelig”  og “Pigen fra Sibirien. Lang vej til lykken” bliver udgivet i 2017.

 

Mine værdier


Troværdighed, fortrolighed, tillid, kvalitet

 

Mit budskab


I mere end 20 år har jeg været interesseret i, hvorfor nogle mennesker får succes, og andre til gengæld lever hele livet på en måde, de ubevidst ikke ønsker.

Min konklusion er, at vores tanker former vores liv, og der ingen tilfældigheder findes.

Hvis du derfor går og kæmper med udbrændthed, stress, angst og depression eller smerte i livet, har jeg redskaberne og evnen til at hjælpe dig videre på din vej mod at opnå lykke.

 

Min mission


At hjælpe mennesker til at få mere glæde, succes og mening i deres liv.

Jeg brænder virkelig for hvad jeg gøre. Og afprøver forskellige ting på mig selv først inden jeg vil anbefale dem til mine klienter.

 

Hvad kan jeg gøre for dig?


Rette din livskurs til en mere glad og succesfuld vej. Herudover vil du få forskellige værktøjer, som hjælper dig dagligt og giver dig styrken og overskuddet, uanset hvilken situation du er i nu.