Ulykkelige mænd taler ikke om problemer


 

Ulykkelige mænd taler ikke om problemer

 

Lykkeekpertens 12 råd om, hvordan man kan redde sit parforhold

 

lykkeekspert-nathalie-dahl-anturi-life-coaching-mand-med-problemer

 

 1. Tag ikke din kæreste som en selvfølge. Kærlighed tåler ikke dovenskab. Du skal huske at pleje dit forhold, uanset hvor mange år I har været sammen. Find tid til nærvær og romantik. Giv hende følelsen af, at hun er speciel, smuk, stadig tiltrækkende og den eneste for dig.
 1. Lyt til hende, når hun har behov for det.

Når hun er ked af det, skal du bare kramme hende og lade hende vide, at det er okay. Sig til hende, hvor meget hun betyder for dig, og at hun altid kan regne med dig. Oftest vil hun bare lyttes til. Så du skal ikke tro, at du skal komme med en konstruktiv løsning på hendes problemer hver eneste gang.

 1. Lær, at du kan lide dig selv, og accepter dig selv 100%, som du er.

Ellers kan du simpelthen ikke elske din kæreste, og hun får svært ved at give dig sin kærlighed. Når du kan lide dig selv, er det lettere at forstå, HVAD du vil, og HVAD du kan lide samt at tro på dig selv og på, at du kan opnå dit mål.

 1. Få styr på dit liv.

Mænd, som har et mål i livet og er bevidst om deres egne interesser, er mere tiltrækkende for det modsatte køn. Få styr på dit liv med hensyn til karriere, økonomi, dine holdninger og prioriteter. Find ud af, hvad du kan lide. Dyrk dine interesser. Plej forhold til dine venner.

 1. Fælles udvikling er en forudsætning for at blive forelsket i hinanden igen.

Alt i verden er under konstant forandring, inklusiv dig selv. I dag er du ikke den samme person, som du var, dengang I mødtes. Og opfattelsen af hinanden er sikkert også anderledes. Derfor spiller fælles udvikling (psykisk, mentalt, fysisk, etisk osv.) i den samme retning en kæmpe stor rolle for at bevare en forudsætning for at blive forelsket i hinanden igen og igen. 

 1. Lær at se det bedste i din kvinde.

Hold din fokus på, hvad du elsker ved hende, i stedet for, hvad du ikke kan lide. Det, som vi giver mest opmærksomhed, plejer at vokse. Du kan afprøve det bare få dage for at se en positiv ændring.

 1. Opfordr din kvinde til at få styr på hendes eget liv.

Giv hende plads til de ting, som hun holder af, respekter hendes interesser og støt hende i hendes initiativer. Vær hendes sparringspartner, hendes bedste ven – det er et af de stærkeste bånd mellem to mennesker.  

 1. Tag ansvar for dine egne følelser.

Din kvinde kan ikke gøre dig glad, ligesom kan hun kan gøre dig ulykkelig. Du er alene ansvarlig for din positive holdning.  Din glæde trænger ind i jeres forhold, og gør stemningen mellem jer endnu bedre og lykkelige.

 1. Tag ikke dig selv og selve livet for alvorligt.

Smil. Grin. Find en grund til et stort smil hver eneste dag. Sig noget sjovt, så andre begynder at grine. Det er lettere at være sammen med en, som har godt humør.

 1. Udvikl jeres seksualitet. 

Lær forskellige kærligheds-sprog sammen. Bed hende om at lave en liste over 10 ting, der vil hjælpe hende til at føle sig elsket og ønsket.

 1. Vær dig selv.

Lad vær med at være bange for at blive opfattet som en idiot eller for at vise dine følelser.  Alle laver fejl, ellers vokser man ikke og kan heller ikke lære noget. Hvis du ønsker hendes tillid, skal du være villig til at dele alle dine mørke og lyse sider. Det kræver mod at smide sin maske.

 1. Lær at tilgive.

Fokuser ikke på fremtiden, heller ikke på fortiden. Lad ikke dine gamle oplevelser eller din angst for fremtiden holde dig som gidsel. Tidligere fejltagelser uanset hvis – dine eller hendes – er et tungt anker, som er en stor hindring for fremskridt. Tilgivelse giver dig frihed.

Skriv et svar