Værd at vide

 

Hvad betyder Anturi?


Da jeg var i Indien, hørte jeg Anturi under en af meditationerne. Jeg vidste ikke dengang, hvad det betyder. Indien har spillet en afgørende rolle i min beslutning om at skifte job til noget, jeg brænder for, og som har været min hobby i mere end 20 år.

Da jeg kom hjem, undersøgte jeg betydningen for ”Anturi”. Det viste sig, at Anturi betyder en sensor, som giver tegn til lyset om at lyse på en, når personen kommer tæt på. Her kunne jeg se en dyb mening, og da jeg startede for mig selv, var det oplagt, at firmaet skulle hedde Anturi Life Coaching.

 

Anturi Life Coaching  værdier


Troværdighed, fortrolighed, tillid, kvalitet

 

Udstyr 


Jeg har brug for, at der i lokalet er dette udstyr til rådighed:

  • Projektor med lærred
  • Lydanlæg til musik m.m.
  • Et lokale, hvor der evt. kan mørklægges – så billedernes kvalitet ikke forringes.
  • Ved større arrangementer: mikrofon – helst trådløs!

Jeg medbringer selv bærbar computer med relevant PowerPoint, film og lign., og jeg kommer overalt i Danmark.

 

En lille advarsel inden vi starter individuel coaching


Når du arbejder sammen med mig, skal du være klar til ændringer og have viljen til at arbejde målrettet med dig selv.

 

Vil sige 1000 tak!


Alle mine portrætbilleder på min hjemmeside, Linkedin og Facebook er blevet taget af  Fotografen Betina Rosenberg

Min hjemmeside ser ud, som den gør, takket være en dygtig designer Birgitte Pliniussen, SuperSimpeltDesign, som også har skabt mine visitkort samt logo til min bil.