5 store forhindringer på vej til succes


 

Nyhedsbrev den 11. september 2019 

5 store forhindringer på vej til succes

Forhindringer er som ukrudt, som tager plads i din underbevidsthed og påvirker dine beslutninger. Nogle ting har du gemt godt, nogle – blev glemt, men de fylder meget i dagligdagen uanset om du er klar over det eller ej. 

1. Angst 

Angst for fremtiden (fiasko, døden, sygdom, mangel på penge, ensomhed, at være anderledes osv)

2. Negative overbevisninger

Overbevisninger kan f.eks. være seksuelle, politiske, religiøse, og som kan stamme fra din familie, skole, uheldige oplevelser, fra samfundet osv. (“Jeg vil ikke være sammen med dig”, sagde ekskæreste. Den enkelte sætning kan slå dit selvværd i stykker og skabe en negativ overbevisning “Jeg er ikke god/smuk/klog nok”.) Læs mere om overbevisninger HER.

3. Negative situationer fra fortiden, som har givet følelser af fornærmelser, uretfærdighed og vrede. (for 3 år siden blev jeg fyret, og det var uretfærdigt.)

4. «Gemte fordele» ( jeg tror på, at jeg vil være rask, men jeg får mere opmærksomhed, når jeg er syg. Man spiller «offer» rollen )

5. Manglende mål – på skrift!

Der blevet lavet en undersøgelse på Harvard University i 1979-1989. Nogle studerende fra det samme kursusforløb blev spurgt om følgende: “Har du klare skriftlige målsætninger for fremtiden, og har du lavet en plan for at nå dem?”

Kun 3% af de adspurgte havde sådanne målsætninger og planer 13% havde mål, men de havde ikke skrevet dem ned 84% af de studerende havde ikke noget bestemt formål andet end at afslutte skolen og nyde sommerferien.

10 år senere i 1989, blev de samme studerende interviewet igen.

 Det blev konstateret, at: 13% som havde mål, men som ikke havde skrevet dem ned, tjente i gennemsnit dobbelt så meget, som de 84%, som ikke havde nogle konkrete mål. Men det mest fantastiske var, at de 3%, som havde skrevet deres mål ned, tjente i gennemsnit ti gange mere end de resterende 97% tilsammen. Den eneste forskel mellem disse tre kategorier lå i afklaretheden af deres mål.

Du kan forbedre dit liv uanset din situation.

Hvor kan man starte fra for at rette kursen?

Med den erkendelse, at du vil starte på en ændring!

Her er 3 enkelte øvelser:

  1. Hver morgen find på 3-5 ting, som du er glad og taknemmelig for i livet og mærk en lille ændring.
  2. Hold fokus på det, du godt kan lide, i stedet for det, du ikke ønsker.
  3. Hold dig væk fra negative mennesker.

“Det er simpelthen de bedste penge, jeg har brugt nogensinde” sagde Kjeld Mads Madsen, muremester, 61 år, som kom til mig efter et af mine foredrag for at finde mere mening, glæde og succes i livet, og som har fået en række af personlige samtaler med mig. 

Vil du opleve det samme?

I hele september kører jeg med et nyt produkt: 

“Få struktur og overblik på dit liv i løbet af en time”, som hjælper dig med at få klarhed og synliggøre udfordringer, som hindrer din vej til balance og succes. Skynd dig at bestille tid 23239977. 

Ring uforpligtende +45 23239977

Deltag i et af vores arrangementer: HER

Se arrangementer med dr. Passang og Nathalie Dahl i oktober 2019: HER 

 

Kærligst, Nathalie

PS. Hvis du ikke ønsker at få Nyhedsbrev fra os fremover, skriv venligst tilbage med ord “SLET MIG” i emne linien og du bliver slettet fra vores liste.