Om Nathalie Dahl

OM NATHALIE DAHL

Hvem er Nathalie Dahl?


Nathalie Dahl er personlig problemknuser, forfatter, skribent, inspirator og foredragsholder med 25 års erhvervserfaring.

Et af hendes speciele er at arbejde med udbrændthed og stress.

Hun er certificeret Emotional Management i Tibetan Medicine, Law of Attraction Coach, Master Life Coach og NLP Coach.

Nathalie holder foredrag, workshops og individuelle sessioner i hele Danmark.

Nathalie´s MOTTO: “Alt er muligt, så længe du selv tror på det”.

Nathalie´s MISSION: at hjælpe andre mennesker med at få mere succes, glæde og mening i livet.

Nathalie´s PASSION: mit arbejde.

Jeg var et meget usikkert barn med absolut intet selvværd. Jeg blev mobbet i skolen, valgte den forkerte partner, og har levet efter devisen: “Du må gøre/leve/være som andre mener, er den rigtige måde”. Jeg levede i bund og grund på andres præmisser og agerede ud fra de forefaldne muligheder.

Først da jeg begyndte at ændre min tankegang, fik jeg mit første gode job (som Key Account Manager i et stort internationalt firma, hvor jeg arbejdede i over 10 år), fandt den dejligste kæreste og nu hjælper jeg andre med mine ”lykke”-værktøjer. Folk der ligesom jeg har drømt om det perfekte liv, men ikke har troet på eller forstået, at det kan man opnå ved selv at gøre noget for det.

Jeg vil påstå, at det udelukkende er vores tanker, der sætter grænser for, hvad og hvor meget vi kan. Mental “fitness” er efter min mening vigtigere end fysisk.

Mit liv blev aldeles ændret, da jeg mistede min mor til sygdommen kræft i 2013. En veninde overtalte mig til at tage til Indien. Opholdet gav mig et helt nyt syn på tankernes kraft. Da jeg kom tilbage, havde jeg opnået en ny bevidsthed om, at livet var for kort til at arbejde med de ting, jeg ikke var særligt glad for. I stedet gik jeg ultimativt efter min drøm – startede på coach-uddannelse i hele min fritid, og blev efterfølgende certificeret som Lifecoach Master, NLP – Coach og Coach in Law of attraction. Jeg kalder mig selv for lykkeekspert, da mit fokus er at hjælpe andre til succes og lykke i gennem min coaching, – ligesom metoderne har hjulpet mig selv til et nyt og lykkebringende liv.

Jeg er en god inspirator for andre, og derfor elsker jeg at skrive artikler i den digitale udgave af Søndagsavisen, Alt for Damerne og Lokal Avisen Assens.

Jeg har skrevet 2 bøger “Livets Bog” og “Skab selv små mirakler i dit liv”, som kan findes og købes HER. 

Mine værdier


Troværdighed, fortrolighed, tillid, kvalitet

Mit budskab


I mere end 20 år har jeg været interesseret i, hvorfor nogle mennesker får succes, og andre til gengæld lever hele livet på en måde, de ubevidst ikke ønsker.

Min konklusion er, at vores tanker former vores liv, og der ingen tilfældigheder findes.

Hvis du derfor går og kæmper med udbrændthed, stress, angst og depression eller smerte i livet, har jeg redskaberne og evnen til at hjælpe dig videre på din vej mod at opnå lykke.

Min mission


At hjælpe mennesker til at få mere glæde, succes og mening i deres liv.

Jeg brænder virkelig for hvad jeg gøre. Og afprøver forskellige ting på mig selv først inden jeg vil anbefale dem til mine klienter.

Hvad kan jeg gøre for dig?


Rette din livskurs til en mere glad og succesfuld vej. Herudover vil du få forskellige værktøjer, som hjælper dig dagligt og giver dig styrken og overskuddet, uanset hvilken situation du er i nu.