Vær bevidst om dine følelser, tanker og ord


 

3 tanker, som du skal passe på

 

  1. Jeg vil ikke have forandringer

Livet er en rejse med konstant forandring. Nogle af forandringerne kontrollerer vi, andre gør vi ikke. Modstand mod forandring eller et forsøg på at tage alt under kontrol er dømt til fiasko. Ændringer er uundgåelige. Du skal acceptere dette og lære at svømme i en kontinuerlig strøm af forandringer. Tilpasningsevne er meget vigtig for lykke.

2. Jeg vil tage en beslutning, når jeg ved med sikkerhed, hvad jeg skal gøre

Jo mere du tænker, jo hurtigere når du en blindgyde. Afvejning af risici, analyse af muligheder og vedtagelse af en plan er vigtige faktorer, men der sker intet, før der er en beslutning og handling. Vi har meget sjældent komplette oplysninger til at tage beslutninger. Stop alle tvivl! Lyt til din mavefornemmelse og handl.

3. Drømme går i opfyldelse for dem, der er heldige

Fornuft fortæller os historier om, at vi er et legetøj i skæbnen. Dette fører til ideen om, at intet godt kan ske i et sådant liv. Hvad vores hjerne betragter som andres held, er ofte resultatet af usynligt, langt og omhyggeligt arbejde. Tro på din drøm, og du vil blive overrasket over, hvor ofte lykken venter på dig undervejs.

Her er en anden vigtig ting, som du seriøst bør tænke på. Forståelse af dette kan ændre dit liv: ”Lykken kommer ikke. Det er evnen til at se den, der kommer. ”

Du skaber selv et billede af din fremtid, danner en strategi og arbejder derefter tålmodigt og systematisk for at implementere den. Der findes ingen genveje her. Hvis du accepterer denne kendsgerning, vil du når meget længere henne ad vejen til lykke.

Få større inspiration til at transformere dig selv til helt nye højder: nathaliedahl.dk/tro-paa-din-succes.html

Snub din plads på denne workshop: https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/lykken-banker-paa.html

Lær at tænke som en succesfuld person: https://nathaliedahl.dk/mentalformvideoer.html

Kærligst, Nathalie

PS. Hvis du ikke ønsker at få Nyhedsbrev fra os fremover, skriv venligst tilbage med ord “SLET MIG” i emne linjen og du bliver slettet fra vores liste.