Lykkeeksperten: 12 tips til at finde et lykkeligt parforhold


Lykkeeksperten: 12 tips til at finde et lykkeligt parforhold.

Anturi lykkeeksperten Nathalie Dahl date

Vi er meget privilegerede i dag. Vi kan let finde alle oplysninger på google i en fart og kan snakke med andre uden at gå hjemmefra. De fleste har rigtig mange Facebook-venner. 

Hvorfor føler så mange mennesker sig så ensomme? Og de fleste snakker ikke om det, fordi de er bange for at blive misforstået.

Men at være alene betyder ikke at være ensom.

Hvis du føler, at du er klar til at møde en ny kærlighed, er der vigtigt, at du husker nogle få banale ting, som giver dig et godt udgangspunkt til at finde den optimale kærlighed for dig.

Her er de 12 ”lykke” tips fra lykkeeksperten.

 1. Find kærlighed til dig selv først. Når man ikke elsker sig selv, er man ikke tiltrækkende for andre. Accepter og respekter dig selv, som du er. Styrk dit selvværd. Andre kan føle, hvordan du har det med dig selv. Ellers er der en risiko for, at du møder en, ligesom du er nu. To ulykkelige mennesker kan ikke skabe et lykkeligt forhold.
 1. Slip fra din eks, også i dine tanker. Vær taknemmelig for alle de oplevelser, I har haft sammen, og ønsk ham eller hende det bedste. Hvis det er svært for dig, så prøv at tilgive dig selv, at du har været sur/fornærmet på ham/hende og tilgiv din tidligere partner. Det hjælper dig til at gå videre med dit liv.
 1. Slip fra din angst for igen at blive udsat for sorg, at blive afvist, at møde en misbruger, alkoholiker eller en, som kan finde på at være dig utro eller slå dig i tilfælde af, at du havde en partner, som var sådan.
 1. Slip fra dine fordømmende, negative tanker som «det er svært for mig at møde en, som passer til mig», «der findes ikke gode mænd i min alder», «jeg fortjener ham ikke» osv.
 1. Lær at accepter andre, som de er. Slip tanken om, at du kan ændre din partner. «Med mig bliver han anderledes» er en utopi!
 1. Tro på andre og giv dem en chance for at lære dig at kende. Reager med det samme, hvis du føler, at der er et eller andet forkert.
 1. Lyv ikke for dig selv. Stop med at gå videre i forholdet, hvis det føles forkert, selvom andre siger, at han eller hun er en perfekt partner for dig.
 1. Forestil dig, hvordan din drømmepartner ser ud, hvilken personlighed han/hun har, og forestil dig, at du allerede har mødt ham eller hende. Føl glæde og taknemlighed for, at du har ham eller hende i dit liv.
 1. Gør noget for at finde din kærlighed. Vær dér, hvor du har en mulighed for at møde din potentielle partner, check datingsider osv. Nu ved du, hvem du har lyst til at møde.
 1. Lyt til dine mavefornemmelser og slå til, lige så snart muligheden kommer.
 1. Tro på det og vær taknemmelig for alt det, du allerede har i dit liv. Det er en forudsætning for at få mere.     
 1. Styrk din seksualitet. Det giver en fantastisk udstråling og en adgang til alt i dit liv.

Du bliver meget overrasket over, at du snart møder en, som ligner din drømmepartner.

 

 

 

 

Skriv et svar