Top tunet personale


top tunet personale

At være succesfuld betyder ikke altid at være lykkelig. Men det er bevist, at lykkelige mennesker oftere får mere succes og skaber en fantastisk positiv stemning på jobbet. Derfor er det vigtigt at have top tunet personale – det kan ses på virksomhedens succes.

“God og anderledes foredragsholder – Nathalie Dahl viste stor motivation og brændte godt igennem”  –  Gå hjem-mødet hos CA i Gentofte: Er du lige blevet fyret? Tillykke!, d. 20/4/17

Frokost foredrag eller foredrag til gå hjem-møde (1 time)


Foredrag: Vær mere positiv. Hvordan og hvorfor?

Foredraget handler om hvordan optimisme og positiv tankegang kan påvirke ens dag, omgivelser og resultater. Mennesker, som er negative, kan ofte desværre ikke se sig selv som at de er negative. Hvordan ændrer du dine negative tanker til positive?

Foredrag: Kommunikation, som virker

Foredraget handler om, hvordan man skaber en god stemning omkring sig og undgår at spilde sin og andres tid og energi på misforståelser og alt det, det indebærer.

Foredrag: Effektiv livsplanlægning

“Vi bruger mere tid på at planlægge vores ferie end på at planlægge vores liv. Derfor går ferien normalt som planlagt.”

Foredraget handler om, hvordan man får mere overskud på sin arbejdsplads og generelt i sit liv med at kunne planlægge og få mere balance mellem arbejds- og privatliv (familieliv).

Mest succesfulde mennesker har et defineret mål med livet og de er gode til at planlægge deres dagligdag ud fra deres mål. Hvad gør de anderledes end os?

Foredrag: Slap af og … nå mere

Foredraget handler om indre ro, hvordan man undgår stress, bliver mere målrettet, mere bevidst og opnår sine mål på en mere effektiv måde.

Foredrag: Tro på dig selv

Foredrag om, hvordan man kan få bedre selvværd. Hvorfor det er så vigtigt at kunne lide sig selv samt hvordan ens forhold til sig selv påvirker alle områder i ens liv inkl. effektivitet og trivsel på jobbet.

Læs min artikel i FyensStiftstidende fra juni 2016

Foredrag: Vær taknemmelig

Foredraget om hvor vigtigt at være taknemmelig. Taknemmelighed er fundamentet for alt det, man har og får i ens liv. Den kan fjerne negative følelser, forbedre ens forhold og hjælpe en med at få en succesrig karriere.

Læs min artikel i Alt for Damerne fra august 2016

“Nathalie er en person, der på en følsom måde indtager rummet og forstår at kommunikere med alle tilhørerne. Der var god kontakt i rummet og en rar stemning. Nathalie præsenterede en ny måde at tænke livet og fremtiden med lykke som det eneste mål i livet. Vi var i godt selskab. Efter foredraget var der stor interesse for at tale med hende. Vi gik berigede hjem og kan kun anbefale andre klubber at tage imod tilbuddet.” –  Rotary klub i Otterup: “For dem, som hjælper andre”, d.15/6/17

Foredrag (2 timer)


Foredrag: For dem, som vil være lykkelig på jobbet

Når der er flere ting i dit liv, som ikke har formet sig, som du har ønsket dig, går det over dine arbejdskollegaer og din effektivitet og kreativitet på arbejdet.

På mit foredrag får du værktøjer til, hvordan du kan ændre din livsrytme i en mere positiv retning. Du får også et godt indblik i, hvor du kan starte fra.

Jeg vil svare på dine spørgsmål efter foredraget og hjælpe med, hvordan du hurtigt kommer i gang.

Læs min artikel i Alt for Damerne fra november 2015

Læs min artikel i Søndagsavisen fra december 2015

 

Foredrag: For dem, som hjælper andre

I flyet får man instruktioner om, at give selv ilt masken på inden du giver en til sit barn. Sådan forstærker man muligheder for at overlevelse i en nødsituation.

Når man skal hjælpe andre eller man har ansvar for andre, må man mentalt være ekstra stærk for at kunne bevare overskuddet i enhver situation og finde den bedste løsning.

Derfor handler foredraget om, hvordan du kan få mere tid og energi til alt, du er i gang med. Du får nogle konkrete, effektive og relativt lette værktøjer, som kan gøre din daglig mere glædelsesfyldt, succes- og meningsfuld.

Foredrag: For dem, som vil nå mere

Foredraget handler om hvordan du kan optimere din tid og energi forbrug og hvordan man finder balance mellem arbejde og privatliv.
Foredraget er også om, hvordan du mentalt kan forberede dig til succes og tro på dig selv. Hvorfor det er vigtigt at beholde indre ro og hvordan du kan opnå det og meget mere.
Du får nogle konkrete, effektive og relativt lette værktøjer, som kan gøre din daglig dag mere glædes-, succes- og meningsfuld.

 

Ring på 23 23 99 77 til nærmere aftale

“Jeg har flere gange hørt Life Coach Nathalie Dahl’s foredrag om ”Loven om tiltrækning”. Første gang jeg overværede foredraget, var det en øjenåbner for mig. Jeg var forundret over, hvor meget vi selv kan gøre, for at tiltrække det, vi ønsker. Ca. et halvt år senere fik jeg chancen for at høre Nathalie Dahl igen. Igen fremtryllede Nathalie et fantastisk foredrag.

Jeg har lært, hvordan man visualiserer sine drømme/ønsker. Alt er muligt, så længe du selv tror på det. Hvordan man skal bruge alle de 5 sanser, når man visualiserer, og hvor meget man skal være opmærksom på sine tanker og følelser. Jeg kan helt sikkert anbefale at komme til Nathalie’s foredrag, og du vil helt sikkert lære noget. Det er ikke sidste gang, jeg tager til et af hendes foredrag”     – Jenny Røes Andersen, Odense