Din succesfulde dating


Din succesfulde dating

 

Din succesfulde dating Anturi Lykkeeksperten

1. januar 2015 var der 1,6 mio. enlige i Danmark. Det svarer til 37 pct. af alle voksne. Både i antal og andel er det det højeste tal siden statistikkens start i 1986. Blandt voksne under 30 år er andelen af enlige på 58 pct. Blandt voksne i alderen 30-59 år er andelen af enlige på 30 pct. For personer på 60 år og derover ligger andelen i dag på 38 pct. Denne aldersgruppe er den eneste blandt de nævnte tre, hvor der er sket et fald over årene.

Mere end hver tredje voksne er single, selvom der findes rigtig mange datingsider og datingmuligheder. Nogen siger, at de ikke vil have et forhold, men de fleste af dem er simpelthen bange for at møde en forkert partner igen. Derfor er de ekstra forsigtige med at kaste sig ud i et nyt forhold.

For mig tog det flere år og nogle forhold, som jeg skulle væk fra, for at forstå de ting, som jeg vil dele med jer.

Hvis jeg vidste det, da jeg blev gift første gang, var jeg nok stadig sammen med den samme partner. Håber på, de tre trin vil hjælpe dig til at finde den rigtige partner eller redde dit forhold, hvis det allerede er i fare.

Vejen til dit lykkelige forhold består af tre trin:

 1. Du skal være klar til at møde sin eneste ene. (Læs mere om det i min artikel «Ekspertens12 tips til at finde et lykkeligt parforhold»)
 1. Du skal vide, hvordan du kan få succes, når du endelig møder ham/hende første gang og vækker hendes/hans opmærksomhed, så hun/han får lyst til at se dig igen.
 1. Du skal lære, hvordan du kan beholde ham/hende i dit liv og bygge et harmonisk og stærkt forhold op.

I dag vil jeg fortælle dig, hvordan du kan få en succesfuld dating-oplevelse.

Inden din date, skal du prøve at forberede dig mentalt og fysisk til at møde din potentiale partner, for at han eller hun vil kunne lide dig og får lyst til at møde dig igen.

Her er 21 tips til at få succes på din date.

 

 1. Find balance og ro i dig selv, inden du tager af sted. Uanset hvordan det går, har du intet at miste. Bliv fri fra negative følelser og tanker. Husk på, at alt har en mening.
 1. Vær afklaret omkring dine forventninger til dit ønskede forhold, og hvordan forholdet skal fungere med hensyn til f.eks. fælles børn, økonomi og andet.
 1. Vær afklaret om, hvad du vil spørge din date om. Stil få vigtige spørgsmål for at finde flere oplysninger om ham eller hende, som kan hjælpe dig til at danne et bedre billede af personen, og at finde ud af, om din date har potentiale til at blive din kæreste eller ej.
 1. Brug tid på at forkæle din krop med dejlige pleje- produkter. Spis ikke for meget og få motion et par dage i træk inden din date for at føle dig let og fuld af energi på selve dagen.
 1. Dit selvværd skal være på toppen. Det er ofte en forudsætning for, at andre kan lide dig. Det lyder ulogisk, men det er sandt. Læs mere om kærlighed til dig selv og dit selvværd: http://anturi.dk/selvvaerd/

”Intet virker mere tiltrækkende end en glad person, som ved, hvad han eller hun vil med sit liv.”

 1. Aftenen før, når du gå i seng, og lige når du vågner, skal du visualisere dit kommende møde med alle detaljer og bruge alle dine fem sanser: se, høre, føle, smage, dufte. Det er, ligesom du ser en film med dig selv i hovedrollen, og det er dig, som bestemmer, hvad det skal ske.
 1. Når du ser personen, så sig til dig selv, at du accepterer ham/hende, som personen er, og ønsker ham hende det bedste. En kendt amerikansk skuespiller, Richard Gere, har brugt det trick i mange år.
 1. Husk på, at du har 8 -10 sekunder at blive vurderet på. De er 80% af det første indtryk af dig. Vær derfor åben, smilende, have passende tøj på, hold øjenkontakt og vær opmærksom på din kropsholdning og din udstråling.
 1. Lyt opmærksomt. Giv partneren lov til at tale. Lyt mere, snak mindre.
 1. Vis interesse for de emner, din partner vil snakke om.
 1. Afspejl din partner kropsmæssigt og tal i den samme tone.
 1. Sig hans eller hendes navn i samtalen.
 1. Giv din samtalepartner en opfattelse af, at han eller hun er en betydningsfuld person.
 1. Grin. Mennesker, som kan grine, opfattes mere sexede og tiltrækkende.
 1. Find flere positive ting ved din partner. Men registrer de ting, som du ikke bryder dig om.
 1. Brug dit kropssprog for at tiltrække personen seksuelt, uden han eller hun bemærker det. (Her er nogle få tips for kvinder: Hold dine hænder på dine hofter, rør ved dit hår, gør dine læber fugtige og lidt åbne, rør ved din krop osv.).
 1. Læs din partners kropssprog, så du bliver sikker på, hvordan han eller hun har det med dig. Mange ting kan du rette på, når du bemærker, hvordan personen reagerer uden at sige noget til dig. Kropssprog lyver aldrig.
 1. Vent med at have sex den samme dag, da dette forhold ifølge statistikken ikke plejer at holde lang tid. Specialister anbefaler at lære personen at kende bedre først, få varme følelser og derefter gør alt, hvad du vil.
 1. Vær tålmodig. Vent på, at din date får mulighed for at tænke over tingene og reagere. Et forhold er ligesom en dans. Et skridt er dit, det næste er din partners. Det er vigtigt, især i begyndelsen af forholdet.
 1. Brug din intuition og dine følelser for at forstå, om din date er en rigtig partner for dig eller ej. Du kender svaret. Lad være med at komme med nogle hvide løgne. Det er værste, du kan gøre, er at svigte dig selv.
 1. Giv slip. Hvis personen ikke er interesseret i at se dig mere, så ønsk ham eller hende held og lykke uden negative minder. Der er sikkert en anden mand eller kvinde, som er endnu bedre for dig, der venter på dig.

Og det sidste og absolut vigtigste er, at du skal være dig selv. Alle elsker oprigtighed. Så lad være med at spille en rolle. Det kan ses og føles.

Jeg ønsker dig en fantastisk dating-oplevelse!

 

 

Skriv et svar