4 ting som, du skal lade være med. Part 1. Fynbo TV


4 ting, som du skal lade være med for at få mere glæde, succes og mening i dit liv.

 

 

Part 1. Udsendelse fra den 29. november 2016

 

1. Lad være at være i tankerne i fremtiden. Ofte bliver du bange for et eller andet (for at blive ensom, afvist, fattig, at få fiasko, miste arbejde), og på den måde begrænser du dig selv allerede på det mentale plan.

Lad være at programmere dig selv til noget, som du ikke har lyst til. Tænk på hvad du vil i stedet for.

At være bange er ikke dårligt. Angst er din ven, fordi den advarer dig for at det kan gå galt.

Tro på, at uanset hvad, så får du det bedste. I stedet for at være bange, hold fokus på dit mål.

Når du har opnået dit mål i tankerne først, forstærker du din energi på vej dertil og kommer hurtigere frem.

Det findes en eneste angst som er konstruktiv, det er angst for at ikke blive realiseret.

2. Lad være med at være i dine tanker i fortiden

(”hvis jeg ikke havde sagt sådan”, ”hvis bare jeg havde gjort”, ”hvis hun/han var i live nu”.) Dem, som du savner, eller som ikke er her mere, skal naturligvis ikke glemmes, men de tilhører fortiden med al din kærlighed, respekt og taknemmelighed og skal ikke påvirke dig negativt.

Jeg har mistet min mor til kræft. Inden hun gik bort, sagte hun til mig: Lov mig at være lykkelig når jeg ikke er sammen med dig. Det er ok, at du græder til min begravelse, men efter skal du ikke græder efter mig. Jeg bliver glad for at du smiler til mig i stedet for. Det har hjulpet mig så meget! Jeg er sikker på, at dem som vi elsker og er ikke her, ønsker at se os glad.

Vi kunne være også bange for de negative ting som vi har oplevet før. Det findes også effektive værktøjer for at slippe for den slags angst.

Fortiden kan du ikke ændre. Det er en illusion, og den kommer ikke tilbage. Kig fremad. Slip fra dit tidligere liv. Liv i nuet.

3. At tænke på, hvordan andre tænker om dig, og om de kan lide dig eller ej. Tænk bare på, at andre også er usikre, og mange tænker også på, hvad du tænker om dem. Vær nysgerrig over for andre. Spørg. Lyt til dem med dit åbne hjerte og misbrug ikke deres tid.

Da jeg gik i 8 klasse var jeg meget usikkert barn.. Dale Carnegie “Hvordan kan du få andre mennesker kan lide dig” Den bog har ændret mit liv. “vær oprigtig interesseret i andre mennesker, så i løbet af 2 måneder får du flere venner, end på 2 år, hvis du prøver at få dem at lytte på dig selv”

4. At fortælle andre om dine negative oplevelser (F.eks. ”du har lige fået en parkeringsbøde”). Kan du ændre på det? Nej. Så lad være at blive mere irriteret over den, hver gang du kigger på den, og/eller når du fortæller om den til dine venner. Så betal den hurtigst muligt og få den ud af dit liv.

Når du fortæller om noget negativ, spreder du også en negativ energi.

Og negatitet er en virus. Den spreder sig enormt hurtigt.

Du kan sagtens ændre dine negative tanker til positive. Bare ved at ændre din fokus til noget godt og positiv. Og du bestemmer selv om hvad du vælger.

Ligesom hvis du har 2 ulve, den første er positiv og den anden er negativ, så overlever den som du giver mad til.

Husk, at for hvert minut du er vred, mister du 60 sekunders lykke – Waldo Emerson 1

“Vent ikke, tidspunktet bliver aldrig perfekt” siger Napoleon Hill, og han har ret.

 

Skriv et svar